Читај ми!

Харем Бена Стилера

Наставак хит комедије „Зулендер“ почеће да се снима следеће године, а глумац и продуцент Бен Стилер окупља занимљиву екипу. Поред Лејди Гаге, која је наводно пристала да се појави на неколико минута за пет милиона долара, преговара се и са Кејт Мос, Кејт Аптон, Хајди Клум и Адријаном Лимом.

Глумац Бен Стилер припрема снимање наставка хит комедије Зулендер, у којој ће учествовати и као продуцент.

Стилер је како би ово остварење било атрактивније, понудио певачици Лејди Гаги чак пет милиона долара за неколико минута појављивања.

Гага би требало да игра девојку на коју се манекен Дерек Зулендер, којег ће опет да игра Бен Стилер, „опасно ложи".

Још увек није званично потврђено да ли је контроверзна Гага пристала, али медији пишу да је договор склопљен.

Снимање почиње наредне године, а ролу манекена Хансела Мекдоналда репризираће Овен Вилсон.

Поред Лејди Гаге, Бен у Зулендеру 2 жели да види и лепотице као што су Кејт Мос, Кејт Аптон, Хајди Клум и Адријана Лима. Са сваком од њих су преговори у току.

Иначе, Лејди Гаги ће ово бити друго појављивање на великом платну. Свој деби је остварила у филму Роберта Родригеза Мачета убија, који у биоскопе стиже наредне године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво