Читај ми!

„Јагодићи“, нова серија на РТС-у

Од 21. октобра нове епизоде хронике о грофовској породици Јагодић на РТС-у. Слично као и у претходном делу, и у серији „Јагодићи“ гледаоце очекује мозаичка структура која их терати да из епизоде у епизоду „траже главног осумњиченог“, наглашава редитељ Лекић.

У недељу, 21. октобра, после Дневника у пола осам, РТС емитује нову домаћу серију Јагодићи, у режији Мирослава Лекића.

Реч је о наставку хронике о грофовској породици у Банату, тридесетих година прошлог века, коју сте упознали у серији Сва та равница.

Већ позната прича, сценаристи Ђорђу Милосављевићу послужила је да напише нове авантуре и преточи их у 12 епизода.

„Постоји једна читава трилер-линија која у себи има и неке елементе хорора, значи нешто слично као и у претходном делу. То је једна мозаичка структура у којој из епизоде у епизоду полако успевате да затворите целу слику, да бисте тек на крају емитовања целе серије могли да добијете комплетну представу о томе шта се дешавало и уопште ко је био тај главни осумњичени кога ће, надам се, као и прошли пут, гледаоци покушавати да открију за време гледања", каже редитељ Лекић.

Уз Драгана Николића, Дејана Луткића, Гордана Кичића и Ивана Босиљчића, у новом серијалу појављују се и Наташа Нинковић, Слобода Мићаловић и Нина Јанковић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво