Читај ми!

Брижни отац Дракула!

„Хотел Трансилванија“ први је од анимираних филмова који ће се ове јесени наћи на редовном биоскопском репертоару. После посете необичном хотелу, гледаоци спознају да филмска и стрип чудовишта имају забавнију страну, посебно Дракула коме су подарене емоције.

Како то изгледа када се на једном месту нађу најпознатија филмска и стрип чудовишта – Дракула и Франкенштајн, а уз њих и вукодлак, невидљиви човек и мумија.

Притом воде породичан живот и деле проблеме обичног човека. Стазама популарне Сумрак саге кренуо је креативни тим Хотела Трансилванија у режији Гендија Тартаковског.

Дракули су подарене емоције – брижан је отац тинејџерке која прославља 118. рођендан, а остала чудовишта која беже од људи, уточиште проналазе у хотелу који је резиденција најпознатијег вампира.

И како је тренд у Холивуду, гласове јунацима и овде су позајмили популарни глумци Адам Сендлер, Стив Бушеми, Селена Гомез и Френ Дрешер.

„Анимација је дивна и волим када видим како је еволуирала. Лепа је, маштовита и има дубину. Мислим и да су сви глумци одрадили добар посао", каже Френ Дрешер.

Уз веродостојан приказ, аутори су новим генерацијама популарне антихероје представили на забаван, а не уобичајени, застрашујући начин.

Имају добре намере, одликују их неке људске особине, дружељубиви су и задржали су статус икона.

Дијалози ове горко-слатке приче су савремени и прате их духовити коментари. А визуелно филм делује као спој духовите и експресивне анимације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се