Читај ми!

Адел испунила Бондова очекивања

Пети октобар, Светски дан најчувенијег агента на свету – Џејмса Бонда, увеличала је премијера песме "Skyfall", у извођењу певачице Адел. Мада је у почетку страховала да се прихвати посла прављења музике за нови филм о агенту 007 због превеликог притиска јавности, Адел је дала све од себе и отпевала сјајну нумеру. Критичари хвале враћање класичном звуку, а медији мистериозну атмосферу песме коју Аделин ретро глас прави.

Песма Skyfall званично је представљена на интернету, у петак у 0.07 по британском времену.

Сан пише да је Адел, која ускоро треба да се породи, отпевала песму за Џејмса Бонда у стилу Ширли Беси, Пола Макартнија, Луја Армстронга и других великана.

„Адел овом песмом оставља Мадону, Џека Вајта и Алишу Киз, као и друге који су снимили безвезне песме за Бонда, и каже им 'нагутајте се моје прашине'", додаје критичар листа.

Овај лист није једини који хвали насловну нумеру филма о тајном агенту. Медији широм света одушевљени су извођењем песме, нарочито класичним звуком тако својственим филмовима о Бонду, а који је у последњих неколико остварења из серијала био занемариван.

Критичари хвале и мистеризону атмосферу песме коју је Адел тако добро оживела гласом и заслужено се нашла уз исто тако тајанственог шпијуна.

Певачица у почетку није била превише заинтересована да пева саундтрек за Бонда, јер јој је сметала количина пажње јавности којој би била изложена.

„Упркос томе, заљубила сам се у сценарио и мој сарадник Пол Епворт је имао сјајне идеје како би песма требало да звучи, па сам на крају пристала", објаснила је певачица.

Позната Британка додала је да јој је драго због те одлуке, јер ће једног дана, када буде имала 60 година, моћи свима да се хвали како је својевремено била Бонд девојка.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара