Читај ми!

Нешу Бриџису дугују 15 милиона долара

Продуценти хит серије „Неш Бриџис“ дужни су да исплате главном глумцу Дону Џонсону чак 15 милиона долара на име неисплаћених зарада, потврдио је Апелациони суд у Лос Анђелесу. Џонсон је, такође, добио половину права на серију, због чега ће зарадити и од њеног приказивања.

Апелациони суд у Лос Анђелесу потврдио је пресуду којом је глумац Дон Џонсон добио вишемилионску новчану накнаду за снимање крими серије Неш Бриџис.

Други окружни апелациони суд пресудио је да продуценти хит серије дугују глумцу милионе долара, али је и износ накнаде смањио са 23,2 милиона на 15 милиона долара.

Жалбу на одлуку суда поднели су продуценти и финансијери серије, компаније „Рајшер ентертејнмент", „2929 ентертејнмент" и „Квалија капитал", који сада имају право жалбе Врховном суду Калифорније.

Њихов аргумент био је да је снимање серије било скупо и да зато Џонсон није добио више новца.

Серија Неш Бриџиз приказивана је шест сезона, од 1996. до 2001. на телевизији Си-Би-Ес (CBS).

Џонсон је у фебруару 2009. поднео тужбу против продуцената и затражио свој део зараде.

Он је на суђењу добио половину права на серију, због чега му припада зарада од њеног приказивања. Процењује се да ће серија у наредним годинама зарадити више од 50 милиона долара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се