Читај ми!

Почиње снимање „Споменика Мајклу Џексону“

Снимање црнохуморне комедије у којој Марко, да би спасао умирућу варошицу у којој живи и да би спречио љубав свог живота да оде, подиже споменик Мајклу Џексону, почиње 3. октобра. У филму редитеља Дарка Лунгулова играће Борис Миливојевић, Наташа Тапушковић, Драган Бјелогрлић, Емир Хаџихафизбеговић, Тони Михајловски и други.

Након четири године припрема и рада на сценарију, режисер Дарко Лунгулов ће 3. октобра почети снимање свог другог играног филма Споменик Мајклу Џексону.

Продуцентри филма "Papa Films" из Србије, "Av Medien Penrose" из Немачке и "Dream Factory" из Македоније, саопштили су да ће снимање трајати шест недеља на територији општине Велика Плана и МЗ Лозовик, аеродрома „Поникве" код Ужица, у Војводини и Скопљу.

Према речима Лунгулова, кастинг је скоро завршен и пресрећан је што ће радити са сјајним глумцима као што су Борис Миливојевић, Наташа Тапушковић, Драган Бјелогрлић, Емир Хаџихафизбеговић, Тони Михајловски, Бранислав Трифуновић и Мирјана Карановић.

У овој црнохуморној комедији Миливојевић ће играти Марка, који, да би спасао умирућу варошицу у којој живи и да би спречио љубав свог живота да оде, подиже споменик краљу попа. У овој намери подржава га Бјелогрлић у улози војног пилота.

„Ово неће бити прича о Мајклу Џексону, већ о нама, о потрази за новим херојима и новим индентитетом, о потрази за спасом и надом. Желим да направим филм који говори о озбиљним темама, али кроз комедију – бизарну причу са шармантним, несвакидашњим ликовима. Овакав приступ дозволиће ми да болне теме дотакнем на комичан, али веома емотиван начин", додаје Лунгулов, чији је претходни филм Тамо и овде добио 16 међународних награда.

За потребе филма, песма Smooth Criminal Мајкла Џексона биће изведена у аранжману трубачког оркестра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара