Читај ми!

Добродошли у „Хотел Трансилванија“

Како то изгледа када обичан човек поквари прославу 118. рођендана Дракулине ћерке погледајте 29. септембра на премијери анимираног филма „Хотел Трансилванија“. Од 4. октобра остварење Гендија Тартаковског и на редовном биоскопском репертоару.

Анимирани филм Хотел Трансилванија, у режији Гендија Тартаковског, биће премијерно приказан 29. септембра у биоскопима „Синеплекс" у Београду и Крагујевцу и биоскопу „Вилин град" у Нишу, најавио је данас дистрибутер „Так".

Хотел Трансилванија је Дракулина резиденција, где чудовишта и монструми, заједно са својим породицама, могу доћи да се одморе и нађу уточиште од људи који их прогањају.

Једног посебног викенда, Дракула је позвао неке од најчувенијих чудовишта света: Франкенштајна и његову невесту, Мумију, Невидљивог човека, породицу Вукодлака и друге, како би прославили 118. рођендан његове ћерке, Мевис.

Нажалост, цео Дракулин свет прети да се уруши када се на вратима његовог хотела појави један сасвим обичан човек.

Гласове главним ликовима позајмили су Адам Сендлер, Енди Семберг, Кевин Џејмс и Стив Бушеми, а глас Дракулиној ћерки, Мејвис, дала је Селена Гомез.

Хотел Трансилванија на редовном биоскопском репертоару биће од 4. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво