Читај ми!

Стигао трејлер за филм о Лиз Тејлор

Живот прелепе диве Елизабет Тејлор био је испуњен скандалима и личним драмама, па сви гаје велика очекивања од филма "Liz & Dick" који ће бити приказан 3. новембра. Судећи по трејлеру, ово остварење не би требало да разочара публику.

Сви нестрпљиво очекују телевизијски филм Liz & Dick о животу холивудске диве Елизабет Тејлор и њене највеће љубави Ричарда Бартона.

Већ из трејлера је јасно да ће ово остварење обиловати узбудљивим екранизацијама сцена које су обележиле живот филмске звезде.

Линдзи Лохан је успела да у потпуности оживи Тејлорову, можда баш зато што је, као и њена преминула колегиница, склона прављењу скандала, док Грант Боулер тумачи Ричарда Бартона.

Елизабет је у филму приказана у свим животним ситуацијама - окићена накитом на црвеном тепиху, док блиста у улози Клеопатре на снимању, али и док бесни на своју велику љубав, гађа га флашом и води љубав са њим...

Снимање је завршено у јулу, а филм ће бити приказан 3. новембра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво