Читај ми!

Нови трејлер за „Хобита“

Од децембра се чекало на нови трејлер. Исплатило се, јер даје увид у мисију патуљака и представља неколико нових ликова, као и чудовишта из Средњег света. Ту су и „стари вилењаци“ Хјуго Вивинг и Кејт Бланшет, само Орландо Блум никако да се појави као Леголас.

Девет година након што је Повратак краља затворио епску трилогију Господар прстенова и освојио 11 Оскара, редитељ Питер Џексон прихватио се екранизације Толкинове раније написане књиге Хобит и од ње, такође, прави трилогију.

Ништа ново за љубитеље Толкиновог и Џексоновог лика и дела, који не могу да дочекају 14. децембар и премијеру првог дела – Хобит: Неочекивано путовање (Hobbit: An Unexpected Journey).

Зато ће их сигурно обрадовати нови трејлер, објављен јуче, који даје увид у Голумово (поново га игра Енди Серкис) надмудривање са младим Билбом Багинсом (Мартин Фримен, уместо Ијана Холма).

Наиме, Билбо се губи у пећинама у којима Голум обитава. Голум прихвата да помогне Хобиту да нађе излаз, али само ако Билбо успе да га победи у решавању загонетки.

„Ако Багинс изгуби, ми га појести целог", каже Серкис у трејлеру.

У књизи, Билбо на крају успева да га збуни питањем: „Шта имам у џепу?". Голум погрешно одговара и изводи га из пећине. Није могао да претпостави да је одговор: „Прстен".

Да, тај прстен!

Осим што се тиче Голума, нови трејлер потврђује и „репризне" улоге Ијана Мекелена, као Гандалфа Сивог, Кејт Бланшет и Хјуга Вивинга као Галадријел и Елронда, само Орландо Блум никако да се појави као Леголас. 

Занимљиво је да су на званичном сајту филма понуђена чак четири алтернативна краја трејлера. Уживајте!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се