Читај ми!

Фестивалска седмица пред „Зверињаком“

„Зверињак“ наставља свој фестивалски живот – чак три регионалне смотре ће у наредних седам дана угостити филм у режији Марка Новаковића. Светска телевизијска премијера очекује се ове јесени на РТС-у.

У наредних седам дана, играни филм Зверињак, редитеља Марка Новаковића, урађен у продукцији Радио-телевизије Србије, учествоваће на три међународна филмска фестивала у земљи и региону, од којих ће се на два такмичити за престижне награде.

У четвртак, 20. септембра 2012, филм ће бити приказан на фестивалу 37. Мојковачка филмска јесен – фестивал глумца истог говорног подручја, у сали Центра за културу „Ненад Ракочевић", у Мојковцу (Црна Гора), са почетком у 20 часова.

Неколико дана касније, 25. септембра 2012, Зверињак се приказује у такмичарском програму на Mеђународном филмском фестивалу "Liffe", у сали Дома културе у Лесковцу, са почетком у 17 часова.

Већ наредног дана, 26. септембра, филм званично отвара „Јахорина филм фестивал" на Палама (Република Српска), на којем је већ добио награду „Златна линцура" која је уручена редитељу филма на Фестивалу филмских и глумачких остварења у Нишу.

Почетак пројекције је у 19.30 часова.

Зверињак наставља свој фестивалски живот у земљи и иностранству, а његова светска телевизијска премијера планира се ове јесени на РТС-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се