Читај ми!

Стигао последњи трејлер за „Праскозорје“

Време до премијере финалног дела „Сумрак саге“, заказане за средину новембра, обожаваоци романтичне фантазије о вампиру Едварду, вукодлаку Џејкобу и девојци Бели, могу да прекрате гледањем управо објављеног трејлера.

Последњи трејлер који су продуценти планирали за Сумрак сагу, то јест наставак Праскозорје 2 који ће ставити тачку на велику вампирско-људско-вукодлачку романсу, напокон је пред публиком.

Љубитељи романтичне фантазије са Белом, Едвардом и Џејкобом у фокусу тако ће прекратити чекање док се њихови омиљени јунаци не нађу опет на великом платну.

Бела која се на крају претходног дела претвара у вампира сада се навикава на нове могућности сопственог тела, пристиглих с преласком у свет неживих.

Међутим, то нису једини проблеми са којима се суочава. Разочарање за Едвардову љубав долази и због тога што је веровала „да ће заувек бити безбедни", али „заувек, ипак, није тако дуго као што се надала".

Волтури долазе и то не са пријатељским намерама.

Уверени су да је неко претворио бебу у вампира и такав чин мора бити строго кажњен.

Када рат почне Каленовима стиже и неочекивана помоћ.

Гледајући кадрове из филма многи су се запитали какво ли је то изненађење сценариста и ауторке романа, али и како ће некада срећан пар после назгодног разлаза издржати заједничке интервјуе и појављивање на црвеном тепиху.

Новембар ће донети одговоре на сва питања.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво