Читај ми!

Породични викенд у биоскопима „Синеплекс“

Маскоте из популарних дечијих филмова, мађионичари, балонџије и други забављачи дочекаће малишане са родитељима на првом породичном викенду, 8. и 9. септембра, у биоскопима „Синеплекс“ у Београду и Крагујевцу, као и нишком „Вилин граду“. Биће организована и „Ледена мењажа“, као и стреличарство за најмлађе.

Први породични викенд у биоскопима „Синеплекс" у Београду и Крагујевцу и у „Вилин граду" у Нишу биће одржан сутра и прекосутра, најавили су организатори.

Током викенда од 12 до 16 часова посетиоци биоскопа „Синеплекс" моћи ће да уживају у филмовима за децу и породицу, међу којима ће бити летњи хитови Ледено доба 4: померање континената 3D, Мадагаскар 3: најтраженији у Европи, Чудесни Спајдермен 3D, као и нови анимирани филм Храбра Мерида 3D.

Део породичног викенда биће забавни пратећи програми – у сва три биоскопа биће маскоте из популарних дечијих филмова, мађионичари, балонџије и остали забављачи.

Уз то, у холу београдског и крагујевачког биоскопа ће, поводом анимираног филма Храбра Мерида 3D, бити постављен полигон, на коме ће малишани моћи да вежбају стреличарство, под руководством спортског клуба „Арена Но 1".

У београдском „Синеплексу" у суботу, 8. септембра, од 15 до 17 часова, биће организована „Ледена мењажа", велика акција размене 3D картица са јунацима из филма Ледено доба 4: померање континената, док ће дан касније од 14 часова бити приређено дружење са глумцима који су учествовали у синхронизацији филма Храбра Мерида на српски језик.

Малишане који током породичног викенда посете биоскопе „Синеплекс" и „Вилин град" очекује по примерак часописа „Мали Политикин забавник" на поклон, док ће најмлађи посетиоци биоскопа „Синеплекс" у Београду добијати и "Fun & Fit Kids" производе.

Породични викенд ће, након септембра, постати део редовног месечног програма биоскопа „Синеплекс", уз премијере најбољих филмова намењених деци и породици, поклоне и промоције. Одржаваће се сваког првог викенда у месецу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво