Читај ми!

Крејг је најбољи Бонд!

Сер Роџер Мур, легендарни агент 007, оценио је да је Данијел Крејг најбоље тумачио улогу Џејмса Бонда. Једино што познатом глумцу недостаје у новијим филмовима је хумор, па се нада да ће "Skyfall" бити духовитији од његових претходника.

За генерације љубитеља филмова о Џејмсу Бонду, сер Роџер Мур био је и остао најбољи агент 007.

Сер Роџер се, међутим, не слаже са њима. Како преносе британски медији, овај 84-годишњак сматра да је Данијел Крејг најбољи глумац који је играо Бонда.

У новој књизи "Bond On Bond" (Бонд о Бонду), Мур наводи: „Много ми се допао 'Казино Ројал' и Данијел Крејг, он је диван глумац, свакако најбољи глумац који је играо Бонда. Ја никада нисам био глумац 'са техником', нити добар глумац ако већ тако желите".

Мур је додао и да је Крејг „најбоље грађени Бонд".

Роџер Мур, који је од 1973. до 1985. године играо у седам филмова о тајном агенту, унео је у ове филмове дозу хумора који, како каже, недостаје последњем филму Зрно утехе.

О трећем Крејговом филму о Бонду, који ће бити премијерно приказан касније ове године – остварењу Skyfall, Мур каже да се нада да ће бити духовитији него претходни.

„То би ми се много допало. Наравно, и када сам ја играо Бонда продуценти су нам дисали за вратом, али их никада нисам узимао за озбиљно. Заправо, мислим да ништа нисам схватао озбиљно осим плате сваког петка".

Присетивши се својих година играња Бонда, глумац је рекао: „Тада сам могао да скочим из столице и не страхујем да ће ме колена издати, могао сам да жваћем карамелу и не бринем да ће ми испасти зуб, могао сам да се дивим свом бронзаном, витком торзу и лепој коси".

„Само покретом обрве могао сам да убрзам пулс целог света. Данас је мој пејсмејкер једино што ми убрзава пулс", нашалио се Мур.

Мур је открио и да је Дезмонд Левелин, који је 36 година играо Кјуа – технолошког мага, био технофоб који није умео да укључи ни свој видео-рикордер.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара