Читај ми!

Плаћеници поново у акцији

Силвестер Сталоне, Џејсон Стеjтам и Џет Ли, уз подршку нових „плаћеника“ Лијама Хемсворта и Ју Нан крећу на непријатељску територију у осветничку мисију. Разарање, хаос, напетост, али и потрагу за правдом ових неустрашивих јунака домаћа публика може премијерно да погледа 15. августа у биоскопу „Колосеј“.

Филм Плаћеници 2 у Србији ће бити премијерно приказан 15. августа у биокопу „Колосеј'' у тржном центру „Ушће'', саопштила је дистрибутерска кућа „Миленијум филм''.

Плаћеници 2 је наставак филмског хита из 2010. године који је зарадио 274 милиона на светским благајнама.

Барни Рос (Силвестер Сталоне), Ли Крисмас (Џејсон Стејтам), Јин Јанг (Џет Ли), Гунар Јенсен (Долф Лундгрен), Тол Роуд (Ренди Котур) и Хејл Сизар (Тери Круз) и најновији чланови екипе Били Кид (Лијам Хемсворт) и Меги (Ју Нан) окупљају се када Господин Черч (Брус Вилис) организује наизглед једноставан посао.

Међутим, када један од њих буде убијен, желе да се освете на непријатељској територији где су им шансе невероватно мале.

Разарање, хаос, пет тона плутонијума у рукама терориста више је него довољно за мењање равнотеже моћи у свету, али, то није ништа у поређењу са правдом коју траже против злог противника који је дивљачки убио њиховог брата, наводи се у синопсису филма.

Поводом премијере, на платоу испред тржног центра „Ушће" у среду од 17 часова смотру опреме имаће противтерористичка јединица МУП-а Србије.

Посетиоци Центра моћи ће да виде наше акционе јунаке, људе према чијим се подвизима и снимају овакви филмови.

Заказане су две пројекције, од 19 и 21 час.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се