Читај ми!

Борн стиже, набавите карте

Четврти пут Џејсону Борн улази у биоскопе. Премијерне пројекције акционог трилера „Борново наслеђе“ у Београду, Крагујевцу и Нишу заказане су за 22. август, а карте су већ у продаји.

Карте за премијерне пројекције акционог трилера Борново наслеђе у биоскопима у Београду, Крагујевцу и Нишу, заказане за 22. август, пуштене су у продају, саопштио је диструбутер „Тарамаунт".

Премијерне пројекције остварења Тонија Гилроја са Џеремијем Ренером у главној улози биће у биоскопима „Синеплекс" у Београду и Крагујевцу и „Вилин град" у Нишу.

У наставку приче о Џејсону Борну, са којим се публика упознала пре десет година, сценариста и редитељ Гилрој проширује лик који је створио Роберт Ладлам.

Серијал је 2002. године отворио Борнов идентитет који је режирао Даг Лиман. Две године касније уследила је Борнова надмоћ, а 2007. године Борнов ултиматум које је режирао Пол Гринграс. Борна је у сва три филма играо Мет Дејмон.

Публика се пре десет година упознала са Борном кад је онесвешћен извучен из Медитерана и кроз три филма пратила његов пут.

Борн је покушавао да остане жив и открије свој идентитет док га је ЦИА очајнички ловила по целом свету.

У три дела сазнали смо за Тредстоунов програм и Борнове специјалне способности.

На крају трилогије нови херој мораће да се бори да би остао у животу кад његов програм изненада постане препрека.

Филм Борново наслеђе је откриће наслеђе онога што је било раније.

Поред Ренера у остварењу играју Рејчел Вајс, Едвард Нортон, Стејси Кич и Оскар Ајзак, а своје улоге из претходних делова понављају Албер Фини, Џоан Ален, Дејвид Стратерн и Скот Глен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво