Читај ми!

Ко су ванземаљци међу нама?

Еван је након монструозног злочина окупио тим који чува комшилук, али није ни сањао да ће непријатељи бити „мали зелени“ лично. У склопу промоције филма, можете да утврдите да ли сте можда Ви ванземаљац, и освојите карте за пројекцију филма „Ванземаљци у комшилуку“.

У филму Ванземаљци у комшилуку, који комбинује комедију, акцију и научну фантастику, главне улоге играју Бен Стилер и Винс Вон. Искусним глумцима у овом филму придужили су се млади Џона Хил (Формула успеха, На тајном задатку) и британски комичар, сценариста и редитељ Ричард Ајоади.

После монструозног убиства његовог колеге, Еван окупља екипу која би требало да чува комшилук од опасности. Међутим, ствари не иду по плану, јер екипа, у ствари, жели да се проводи и пије пиво.

На редовној вечерњој патроли, Еван, Боб, Френклин и Џамаркус сазнају да су све учесталија убиства заправо дело ванземаљаца који планирају да униште свет. Чувари комшилука упуштају се у опаку борбу са необичним непријатељима, како би спасли човечанство.

Режију потписује Акифа Шафер , редитељ и писац популарног ТВ серијала Saturday Night Live, чији је ово први дугометражни филм. Сценаристи су Сет Роген и Еван Голдберг, дуо који стоји иза модерних комедија Кул момци, Зелени стршљен, Ананас експрес, као и серије Али Џи шоу.

Комедија Ванземаљци у комшилуку премијерно ће бити приказана 15. августа у 20.30, у биоскопима „Синеплекс", „Делта сити" Београд „Крагујевац Плаза" и „Вилин град" у Нишу. На редовном биоскопском репертоару филм ће се наћи од 16. августа.

Поводом премијере филма Ванземаљци у комшилуку, посетиоци тржног центра „Делта сити" моћи ће у суботу, 11. августа од 17 до 20 часова, на забавном тестирању да провере своје порекло, односно да сазнају да ли су ванземаљци.

Тим стручњака ће путем специјално дизајнираног испитавања разоткрити оно што смо до сада могли само да нагађамо – ко су ванземаљци међу нама! Учеснике очекују награде –доказани ванземаљци освојиће карте за премијеру филма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се