Читај ми!

Нестала марихуaна из полицијског складишта, полицајци тврде – појели пацови

Полицајци у Њу Орлеансу су се сусрели са уништитељима наркотика, који су упали у просторију са доказима у седишту полиције, и елиминисали (појели) комплетан пакет одузете марихуане.

Нестала марихуaна из полицијског складишта, полицајци тврде – појели пацови Нестала марихуaна из полицијског складишта, полицајци тврде – појели пацови

„Пацови једу нашу марихуану. Сви су дрогирани“, рекла је Ана Киркпатрик, шефица градске полицијске управе. Према наводима портала nola.com, Киркпатрикова је од градских одборника тражила да се обезбеде финансије за пресељење њених службеника у нове просторије.

На заседању Градског одбора за кривична дела, рекла је да садашња оронула зграда у центру града у којој је тренутно смештена полицијска управа, а која је изграђена 1968. године, више није погодна за њихов посао.

Поред пацова, за које је рекла да остављају измет по столовима службеника, појавиле су се и бубашвабе, као и безброј проблема са одржавањем, укључујући покварене лифтове, нефункционални водовод и систем за климатизацију који се покварио прошлог лета а рачун за поправку већи је од шест милиона долара.

„Није то само у седишту полиције. То су сви окрузи. Нечистоћа је ван свих граница пристојности. Тим за чишћење и домари заслужују награду, покушавајући да очисте оно што се не може очистити“, рекла је Киркпатрикова одборницима.

Пацови који су провалили у просторију са доказима и нањушили марихуану посебно су проблематични, због, како је рекла, могућности да утичу на ток кривичних случајева.

Надлежни су одобрили предлог којим би Одељење полиције требало да узме у закуп на десет година два спрата пословне зграде у центру града ако у наредним недељама прође гласање у градском већу.

Градски званичници сматрају да је рад полицијске управе међу приоритетима и да проблем са оронулим зградама у којима су смештене бројне јавне службе треба што пре решити.

Званичници нису посебно коментарисали шта ће бити са пацовима који су појели заплењену марихуану, а који иначе нису први глодари који су показали наклоност према њој, упали у просторије полиције и изгрицкали је.

Си-Ен-Ен је 2022. године известио о случају пацова у северној Индији који су појели више од 500 килограма канабиса заплењеног од дилера дроге и ускладиштеног у полицијском магацину.

Четири године пре тога, Гардијан је објавио причу о осам полицајаца у Аргентини који су били отпуштени јер су власти одбиле да поверују у њихову тврдњу да су мишеви појели више од пола тоне марихуане која је нестала из складишта у коме се налазила заплењена дрога, и која је на око 50 километара северозападно од Буенос Ајреса.

Стручњаци са Универзитета у Буенос Ајресу су тада објаснили да мишеви не би тако нешто урадили, а и да су заиста појели марихуану, навели су тада, сигурно би „много лешева животиња било пронађено у складишту“.

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара