Читај ми!

Више од овога не може – чизбургер без меса са 20 листића сира

Колико сира у чизбургеру је превише? Становници и гости Тајланда похрлили су да пробају сендвич о којем сви причају, то јест сви на друштвеним мрежама. Најновија гастрономска звезда не садржи месо, а на сиру се не штеди. Напротив.

Ланац брзе хране „Бургер кинг“ изазвао је узбуђење на Тајланду својом новом понудом – хамбургер без меса и са запањујућом количином сира. Ове недеље, ресторан је представио производ под називом „прави чизбургер“, земичку пуњену са чак 20 листића сира.

На јеловницима се нови „чизбургер“ нашао у недељу, по сниженој цени од 109 тајландских бата (3,1 долар). Након истека периода представљања, цена ће износити 380 бата (10,9 долара). Новитет је одмах постао виралан на друштвеним мрежама на Тајланду, а многи корисници Тик-тока објавили су снимке на којима деле прве утиске о сендвичу пуном сира.

Ово није шала. Ово је стварно“, наводи се у објави Бургер кинга“ на друштвеним мрежама.

У једном „Бургер кингу“ у Бангкоку у уторак, чуло се да је менаџер смене рекао да морају да престану да примају поруџбине за доставу како би могли да имају довољно „правих чизбургера“ за оне који буду дошли у ресторан.

Ово је сулуда количина сира за један хамбургер. Храна је добра када су ствари у правој комбинацији”, рекла је једна 25-годишњакиња након што је пробала „чизбургер“.

Највише оних који су похрлили да пробају нови сендвич „Бургер кинга“ урадили су то јер су видели на друштвеним мрежама да сви причају о „правом чизбургеру“.

Овај новитет прави је пример како франшизе брзе хране широм света настоје да привуку пажњу. Најчешће то раде увођењем незамисливих или привлачних опција менија за које се надају да ће се проширити на друштвеним медијима.

У Сједињеним Америчким Државама, „Бургер кинг“ удвостручио је „вопер“, препознатљиви говеђи хамбургер на жару који се такође појавио на платформама.

Ресторани такође континуирано прилагођавају своју понуду локалним укусима у различитим земљама.

На Тајланду је сир посебно популаран међу младим потрошачима, а уобичајено је да се овај млечни производ додаје свим врстама јела. У понуди „Бургер кинга“ у овој далекоисточној земљи такође су и хамбургери од лососа, очигледан знак склоности потрошача здравој алтернативи за говедину.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара