Читај ми!

Осетите зној Криса Хемсворта: Нетфликс направио билборд какав нисте видели до сада

За наставак акционог трилера „Цена спаса 2“ (Extraction), стриминг платформа је направила џиновски постер који публици пружа прилику да звезди филма, Крису Хемсворту, обрише зној са лица.

Већ неко време, филмска индустрија очајнички покушава да пронађе следећи велики технолошки скок – један корак напред који ће привући публику као у добра стара времена. Неко време је изгледало као да ће ово бити три-де, али је ентузијазам убрзо спласнуо. Други напредак, као што су Cineworld’s Screen X и 4DX , има две велике мане – коштају превише и не дозвољавају премотавање досадних делова.

Зато Нетфликсу, чије је неуморно одељење за истраживање и развој, успело да смисли нешто оригинално и ново, припадају све честитке. Да ли ће будућност донети билборде који уверљиво луче телесне течности, пита се колумниста Гардијана.

Билборд је направљен у циљу промоције нове акционе авантуре Криса Хемсворта, Цена спаса 2. Филм се већ приказује на Нетфликсу, и како тврди стриминг сервис, погледало га је више од 40 милиона људи само у прва три дана.

Али они који још увек нису погледали филм, можда ће их знојем окупано лице Криса Хемсворта убедити да то учине.

На билбордима који се могу видети на улицама Њујорка и Лос Анђелеса поред натписа „Тако интензивна акција да се и наши билборди зноје“, налази велика слика лица Криса Хемсворта које је изрешетано ласерским рупама кроз које капље течност која верно имитира зној.

Објаве на друштвеним мрежама сведоче о бројним одушевљеним посматрачима који бришу Хемсвортов зној. Изгледа да је Цена спаса 2 толико успешна да се већ кренуло са припремама за трећи наставак, тако да се многи питају какво изненађење ће Нетфликс приредити својој публици.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара