Рус продао мачка „с натприродним моћима“ за 78.000 евра

Дмитриј Р. успео је да прода пругастог мачка Чарлса Аткинса, којег је наследио од тетке, за позамашну суму. Некадашњи власник мачка тврди да животиња има натприродне способности. Због тога је успео да га прода видовњакињи из Новосибирска за 78.000 евра.

Рус продао мачка „с натприродним моћима“ за 78.000 евра Рус продао мачка „с натприродним моћима“ за 78.000 евра

Чарлса Аткинса Дмитриј је наследио од своје тетке након што је преминула. Сада већ бивши власник, који живи у руском граду Благовјешченску, истиче да је мачак успевао сам да изађе из закључаних просторија и да је умео да му „уметне“ сопствене мисли.

„Терао ме је да чиним ствари које нисам хтео. Понекад сам се будио у пет ујутро с огромном жељом за рибом или кобасицама, храном коју заправо презирем. У полусну сам одлазио у продавницу, а по повратку сам све што сам купио сервирао њему. Како би Чарлс јео, тако бих престајао да будем гладан“, испричао је Дмитриј.

Рус је додао да је закључавао мачка, али да ни то није помогло.

„Чарлс нам је показао да може да се створи где год жели“, прича запањени бивши власник.

Видовњакиња, мачкова нова власница, каже да је када је дошла да га откупи посебним уређајима проверила животињу и уверила се да мачак заиста поседује необичне моћи.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара