Не, ово није Мет Дејмон!

Неко ће помислити да је младoжења на фотографији Мет Дејмон, холивудски глумац. Али, то је немогуће! Нити је ово Дејмонова супруга Лусијана Барозо, нити је Дејмон био рођен те 1961. када је слика настала.

Иако све неодољиво подсећа на њега, од фризуре, рупице на образу до осмеха, то није 45-годишњи Мет.

На слици је 75-годишњи мушкарац из Сијетла, а фотографију је на друштвено-забавни сајт Редит окачио његов син који се потписао под псеудонимом "Coffeeandtrout".

Поставио је и објашњење: „Моји родитељи на венчању у фебруару 1961. године. Мислим да мој отац изгледа као Мет Дејмон“.

Фотографија је настала негде у предграђу Сијетла. Живели су у срећном браку све док госпођа са слике није преминула прошле године. „Отац још увек покушава да се навикне на ту чињеницу, били су сјајан пар“, наводи се још у објашњењу.

Корисник Редита потписан као "Duders" мало се нашалио у свом коментару: „Резултати ДНК теста показују... Па, ти си Мет Дејмон!“.

Међутим, "Coffeeandtrout", син господина са слике, демантовао је ту тврдњу речима да је то немогуће, јер су и он и отац старији од 45-годишњег глумца.

Иначе, „прави“ Мет Дејмон је ожењен Лусијаном Барозо oд 2005. године. Упознали су се у једном бару у Мајамију две године раније.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара