Одлука шеика: Канцеларије у Дубаију без врата

Владар арапског емирата Дубаи, шеик Мухамед бин Рашид ал Мактум, још увек је љут на директоре јавних служби које недавно није затекао на радном месту у 7.30, а да би спречио да се тако нешто понови, отишао је корак даље и наредио да се уклоне врата с канцеларија.

Емир Дубаија ненајављено је прошле недеље прошетао канцеларијама јавних служби и у луксузно опремљеним просторијама шефова затекао празне радне столове.

Изненадна инспекција шеика Мухамеда бин Рашида одвијала се у недељу рано ујутру по локалном времену, али недеља је уобичајени радни дан у Дубаију, па је очекивао да ће у канцеларијама јавних служби људи бити на својим радним местима.

Након тога је девет високих званичника добило отказе. Вест је одјекнула широм света, али откази нису били једина мера коју је предузео владар Дубаија.

У суботу је објављен још један видео-снимак, на којем се види да шеик објашњава да је важно да између менаџера и запослених не буде никаквих баријера, након чега је наредио да се уклоне врата с канцеларија руководилаца, па чак и она која су од стакла, пренела је регионална телевизија Н1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара