Шеик у контроли запослених доживео шок

Владар арапског емирата Дубаија ненајављено је прошетао канцеларијама јавних служби и у луксузно опремљеним просторијама шефова затекао празне радне столове. Девет директора након тога добило је отказ.

Изненадна инспекција шеика Мухамеда бин Рашида одвијала се у недељу рано ујутру (по локалном времену), али недеља је уобичајени радни дан у Дубаију, па је шеик очекивао да ће у канцеларијама јавних служби људи бити на својим радним местима, преноси Спутњик.

Како се види на снимцима које је на Твитеру објавила владина служба за медије, једина особа која се тамо затекла у 7.30 био је сам владар Дубаија, који током своје изненадне инспекције није био у прилици да види ниједно лице, осим свог властитог на фотографијама које су урамљене висиле по зидовима.

Шеик Мухамед познат је по својим ранојутарњим инспекцијама којима жели да пошаље поруку службеницима да се у раду морају држати светских стандарда, посебно што се тиче тачности доласка на посао.

Владина канцеларија за медије у Дубаију није објавила имена шефова који нису били на послу док је шеик шетао њиховим пустим канцеларијам, преноси руски портал.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво