Погодила је песма па скочила с моста

Једна двадесетогодишња девојка скочила је синоћ у Новом Саду са моста високог око 25 метара у Дунав, „из забаве“, прошла је без повреда и обећала је да то више неће да ради.

Погодила је песма па скочила с моста Погодила је песма па скочила с моста

Хтела сам да знам да ли ја то смем да урадим и да ли могу, каже, после скока, девојка која је желела да остане анонимна.

„Сада знам да могу. Нећу то више понављати, јер ми је полиција забранила, пошто закони не дозвољавају да се скаче с моста јер кажу да је то веома опасно“, прича девојка.

Двадесетогодишњакиња је пре скока седела у једном кафићу на новосадској плажи Штранд, у близини Моста слободе, највећег и највишег моста на Дунаву у Новом Саду, са којег је касније скочила, а рекла је да је то урадила јер је „погодила песма“ коју је претходно чула.

Додала је да су се веома брзо, пошто је допливала до плаже, појавили полицајци, које су позвали људи чим су приметили да је прекорачила ограду моста, јер су мислили да жели да се убије.

„Полиција ме је питала да ли знам да је то забрањено и да ли сам желела да се убијем или само да скочим због адреналина. Нисам хтела да се убијем, ја волим да живим, иако живим помало лудо“, испричала је девојка.

Додала је да јој је полиција потом наложила да сачека лекаре Хитне помоћи, који су је прегледали и установили да је добро.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара