И у Токију ресторан за нудисте, али не гојазне и тетовиране

Ресторан „Амрита“ биће место у Токију где ће људи моћи да једу потпуно наги. Међутим, да би били услужени, гости не смеју да имају више од 15 килограма вишка ни тетоваже!

Поборници одбацивања одеће од 29. јула моћи ће у Токију да уживају у добром залогају у ресторану „Амрита“.

Ипак, колико год био отворен према нудизму, менаџмент сматра да не могу баш сви да буду гости овог угоститељског објекта. Улаз у ресторан биће онемогућен свима са тетоважама, особама старијим од 60 година, као и онима који имају вишак већи од 15 килограма.

То ће се проверавати на улазу у ресторан где ће особље мерити посетиоце.

Из ресторана нису објаснили зашто су се одлучили на ова ограничења, али су навели да ће ресторан моћи да примити између 18 и 60 посетилаца, док ће остали морати да сачекају.

Конобари ће бити „мушкарци са најбољим телима“, а на менију ће бити јела од органских намирница.

Гости не смеју ометати друге посетиоце ресторана, а у циљу очувања приватности, мобилни телефони мораће да остану на рецепцији.

Ресторан већ прима резервације, које коштају између 130 и 260 долара.

Концепт ресторана у којем људи једу наги није новина. Недавно је у Лондону отворен „Буњади“, за који влада велики интерес, а неколико хиљада људи је већ резервисало сто.

Сличан ресторан отворен је и у Мелбурну у Аустралији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара