Разбеснео се када је пронашао новац испод јастука у хотелу

Кинез Лу Ганг је при напуштању своје хотелске собе погледао испод јастука и пронашао око 1.600 евра. Већина гостију би се радовала да пронађу ту своту новца испод јастука, али је Лу био веома бесан.

Док се спремао да напусти хотел, Лу Ганг је паковао ствари, а онда је, приликом последње провере собе да нешто није заборавио, пронашао 10.000 јуана (што је око 1.600 евра). Особљу хотела је бесно рекао да је узнемирен због њиховог немара, јер сматра да то значи да хотелско особље уопште не чисти собе на исправан начин.

У хотел је позвана полиција која је преузела новац, а хотелско особље је изјавило како мисле да новац припада бившем госту.

„Новац није био мој, а био је испод јастука на којем сам спавао. Очито да чистачице не раде добро свој посао. Нису променилe јастучницу у овом случају. На површини је све изгледало у реду, али ко може да ми гарантује да је кревет спремљен по хигијенским стандардима? Зар није свакодневна рутина хотела да спремају кревет?“, упитао је Ганг.

Лу је добио похвалу особља и полиције, али уместо среће осећао је немир због бриге око тога на колико је прљавој постељини спавао.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара