Добитак „Пауербола“ порастао на 900 милиона!

Прва награда америчке игре на срећу „Пауербол“ порасла је на 900 милиона долара, а извлачење добитне комбинације је вечерас на Флориди.

Пре последњег извлачења у среду, џекпот је био 500 милиона, а пошто тада нико није погодио добитну комбинацију, порастао је најпре на 675, а како је интересовање расло стигао је до 800 милоина долара! Током суботе фонд за прву награду је нарастао на 900 милиона!

Могуће je да ће фонд за прву награду бити и већи, јер има још играча који уплаћују комбинације.

Ако вечерас неко погоди добитну комбинацију, имаће избор да џекпот добија у деловима, наредних 29 годна, или да одједном добије готово 50 одсто мање.

„Пауербол" (Powerball) се игра у 44 америчке државе, а наградна комбинација извлачи се два пута недељно.

Америчка игра „Мега милионс“ објавила је у марту 2012. године наградни фонд од 656 милиона долара, што је тада поделило троје играча.

„Пауербол" је 18. маја 2013. године објавио до тада рекордни износ прве награде од 590,5 милиона долара, који је добила 84-годишња Глорија Мекенти са Флориде.

„За то извлачење људи су улагали 100 долара, некада и 500 и 600. Сада улажу два, четири или шест долара. Економска ситуација више није добра“, рекао је власник киоска у Њујорку Дилип Петел.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво