Добриња, поклон руске полиције француској, стигао у Париз

Штене немачког овчара које је руска полиција поклонила француским колегама, данас је авионом пребачено у Француску, саопштило је Министарство унутрашњих послова Русије.

Добриња, поклон руске полиције француској, стигао у Париз Добриња, поклон руске полиције француској, стигао у Париз

После серије терористичких напада у Паризу у новембру прошле године, током полицијске специјалне операције у предграђу француске престонице Сен Денију, погинуо је службени овчар Дизел.

У знак солидарности с француском полицијом руски официри-кинолози поклонили су колегама штене по имену Добриња која ће заузети место погинулог пса.

„Штене Добриња, које су руски полицајци-кинолози поклонили француским колегама, долетело је данас у Француску. Период карантина за Добрињу је прошао, обављене су све имунизације и данас су службеног пса француске полицијске власти дочекале на аеродрому 'Шарл де Гол'“, наведено је у саопштењу, преноси Спутњик.

Још му предстоји да прође курс службене припреме, али све говори у прилог томе да ће Добриња, полицијски пас с педигреом, постати достојна замена за Дизела, наведено је у саопштењу Министарства унутрашњих послова Русије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво