Читај ми!

Сви воштани Бондови на једном месту!

Од Шона Конерија до Данијела Крејга, Музеј воштаних фигура „Мадам Тисо“ у Лондону изложило је фигуре свих досадашњих глумаца који су тумачили славног филмског шпијуна Џејмса Бонда.

Уприличена поводом премијере најновијег наставка популарног серијала, изложба, на којој сви Бондови јунаци носе смокинг, остаће отворена у Лондону наредних шест недеља, да би потом обишла све воштане музеје „Мадам Тисо“ широм света.

Максимално углађени, неки од воштаних агената 007 стоје с пиштољем у руци, док други заузимају опуштенију позу.

„Ангажовано је око 20 вајара и тимова којима је требало четири месеца да направе ових шест Бондова. Пуно је новца и времена уложено, али је било вредно труда“, рекао је Едвард Фулер, генерални директор лондонског музеја, преноси Ројтерс.

„Ово је први пут да ће посетиоци моћи да изблиза виде све своје омиљене Бондове“, напоменуо је.

У музеју истичу да је Шон Конери, који је први тумачио лик Флеминговог јунака у филму Др Но 1962. године, приказан као Џејмс Бонд из Из Русије с љубављу (1963), а Џорџ Лезенби као агент 007 из свог јединог Бонд филма У служби њеног величанства (1969).

Роџер Мур се може видети као што је изгледао у улози у филму Шпијун који ме је волео (1977), док се Тимоти Далтон појављује као што је глумио у своја два Бонд филма, Дах смрти (1987) и Дозвола за убиство (1989).

Пирс Броснан је представљен као у филму Сутра никад не умире (1997), а последњи Бонд, Данијел Крејг, као у филму Skyfall (2012).

Последњи, 24. Бонд филм, Спектра, долази у биоскопе 26. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво