Читај ми!

Пијан ударио у полицијско возило током контроле!

Возач у алкохолисаном стању, на друму Јагодина - Крагујевац, у селу Ратковић, ударио је у полицијско возило док га је бежао од другог.

„Незгода у којој је оштећено патролно возило догодила се током саобраћајне контроле, када се возач 'реноа 5' оглушио о сигнализацију припадник МУП да стане“, рекла је Танјугу портпарол Полицијске управе у Јагодини Гордана Цветић.

Возило полиције га је пратило са укљученом звучном и светлосном сигнализацијом, све док возач није нагло зауставио возило, које је скренуло у супротну траку, ударило патролно возило и слетело са пута.

Возач реноа је лакше повређен а два путника, који су били са њим у возилу, нису повређена.

Незгода се догодила 3.октобра око пола четири.

„Током увиђаја, утврђено је да регистарска ознака на реноу припада другом возилу, а да је важност истекла у априлу“, рекла је Цветић.

Против возача реноа поднета је кривична пријава „због постојања основа сумње да је извршио кривично дело ометања овлашћеног службеног лица у обављању послова безбедности или одржавања јавног реда и мира, посебни случајеви фалсификовања исправа, као и прекршајне пријаве због управљања возилом под дејством алкохола, управљање нерегистрованим возилом и непрописне брзине кретања“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво