Читај ми!

Кажњена јер је фотографисала непрописно паркирано полицијско возило

Шпанкиња која је фотографисала полицијско возило непрописно паркирано на месту резервисаном за инвалиде кажњена је са 800 евра по новом контроверзном закону, који забрањује неовлашћено фотографисање полицијских службеника.

Фотографију непрописно паркираног полицијског возила направила је неименована жена из града Петрера у провицнији Аликанте. „Паркирај где год волиш јер те никад неће казнити“, навела је у тексту поред фотографије.

Међутим, два дана након тога полиција јој је ушла у траг и послала јој казну од 800 евра јер је прекршила закон усвојен у јулу.

Контроверзни закон забрањује неовлашћено фотографисање полицијских службеника и возила, под изговором да би могло да угрози њихову безбедност.

Организације за људска права већ су осудиле закон, при чијем кршењу казне могу да достигну и 30.000 евра.

Полиција је саопштила да се патролно возило налазило на месту резервисаном за инвалиде јер су службеници хитно реаговали на пријављени случај вандализма.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара