Чарапе и кликере редовно једе, а понекад и 23 метка!

Филтер за гориво, даљински, неколико грудњака, чарапе, магнети, кликери и још понешто. Није баш мени из снова, али белгијском малиноу Беноу из Арканзаса се свиђа. Ипак, последње јело које је имао тешко му је пало. Одведен је код ветеринарке која му је извадила 17 метака из желуца.

Бено је у ствари појео 23 метка, али је пре него што је одведен код ветеринара повратио четири комада, а након захвата остала су још два метка у њему.

Његов власник Лери Брасфилд прво је посумњао да са његовим псом нешто није у реду, а онда га је Бено уверио тиме што је повратио четири метка.

Лери га је одмах одвео код ветеринарке, која га је након што је видела рендгенски снимак оперисала. Извадила је 17 метака из желуца пса, а након захвата на новом снимку је приметила још два метка у једњаку.

„Са овако нечим се нисам још сусрела. Ово вас не уче у школи. Виђала сам псе како једу много различитих ствари, али ово је невероватно“, рекла је ветеринарка Сара Секстон.

Његов газда каже да су он и жена покушали да обезбеде предмете од Беноа, али да је то немогућ посао. Посебно је проблематично јер је изузетно паметан и ако нешто жели неће га спречити ни фиока или врата.

„Можете да учините да кућа буде сигурна када имате дете. Али то није могуће у Беноовом случају. Колико смо само покушавали, али без успеха“, каже Лери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара