Спасао им животе, а они га оставили у азилу

Као млад пас, Бени је спасао животе својим власницима. Кад је доживео десету годину оставили су га у азилу, јер се није слагао са њиховим дететом. Тужна прича ипак има срећан крај јер ће Бени ускоро бити усвојен.

Својим власницима је у младости спасао животе тако што их је пробудио из сна када је избио пожар. Међутим, када су, годинама касније, добили дете одлучили су да га предају у азил, јер се Бени и малишан нису слагали.

Космичка правда због свега што је учинио или нешто друго, али Бенију се по доласку у азил заиста посрећило јер га је прихватила радница чија сестра води "Cannine Haven", организацију посвећену удомљавању напуштених љубимаца.

„Предали су нам га зато што се није слагао са њиховим дететом. Срећом, моја сестра ради у азилу, па ми је јавила и испричала читаву Бенијеву причу“, рекла је Тара Мотузас, која води организацију "Cannine Haven".

Тара је одмах поставила Бенијеву причу на друштвене мреже, а убрзо је добила велики број одговора од људи који су желели да га усвоје, а чак се и један Швеђанин јавио да пита да ли је могуће да плати да се Бенију организује транспорт до њега.

Ипак, Бени неће морати да путује толико далеко, а Тара каже да су му пронашли нови дом и да се тренутно налази у процесу усвајања.

Она објашњава да је то што је Бени доспео код њих најбоља ствар која је могла да му се деси након свих тужних.

„Ово су наши компањони. Бринемо се о њима, пазимо и чувамо их. То исто тражимо и од људи који желе да их преузму. Ако нисте спремни на све то, онда држите рибице“, истиче Тара.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво