Читај ми!

Хаљина Скарлет О'Харе од 137.000 долара

Американац који је за хаљину Скарлет О'Харе својевремено дао 20 долара ноћас је за њу на аукцији добио право богатство – невероватних 137.000 долара!

Тоалета коју је Вивијен Ли носила када је играла Скарел О'Хару у филму Прохујало са вихором из 1937. године продата је на аукцији за 137.000 долара, преноси Танјуг.

Аукцијска кућа „Херитиџ“ огласила је ноћас почетак продаје сиве хаљине са цик-цак дезеном и још неколико предмета из Оскаром награђеног филма, преноси АП.

Представници аукцијске куће навели су да више од 150 предмета из филма, укључујући костиме и реквизите, продаје Џејмс Тамблин који је у студију „Универзал“ радио у одељењу за шминку.

Тамблин је почео да прикупља предмете везане за овај филм још током шездесетих година 20. века, а за хаљину која је већ продата дао је само 20 долара на једној распродаји костима!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво