Читај ми!

Си-Ен-Енов снимак за судњи дан

Пре 34 године Тед Тарнер је покренуо "Cable News Network" (CNN). Оснивач је направио грандиозно обећање да ће новостворена телевизија радити стално и до краја света. Сада је објављен и снимак који је Тарнер припремио да буде последњи који ће бити емитован у случају судњег дана.

Тарнер је приликом отварања рекао да нова кабловска телевизија, сем у случајевима проблема са сателитским сигналом, емитовати програм све док постоји човечанство. У складу са својом најавом припремио је и коначни програмски видео-сегмент у случају апокалипсе.

„Радићемо и покриваћемо и крај света и то ће бити наш последњи посао. Емитоваћемо химну једном, а за крај пре него што се одјавимо пустићемо Nearer My God To Thee“, истакао је Тарнер.

Људи су тада мислили да се шалио. Сада се појавио доказ да није. Направљен је једноминутни снимак који ће последњи радник Си-Ен-Ена пустити пре него што подлегне радијацији, тровању, некој болест, инвазији ванземаљаца или неком другом сценарију судњег дана који је Тарнер имао на уму.

Снимак се налази у архиви Си-Ен-Ена, под називом Тарнеров видео-снимак за судњи дан. У телевизији је добио статус артефакта. У стандарној дефиницији, са односом 4:3 и савршен за старе телевизоре из осамдесетих.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара