Читај ми!

Возити „ламборгини“ је тако... досадно и заморно

Милионер коме су досадили непрекидни коментари на рачун његовог скупоценог аутомобила – решио је да све забележи и објави видео-снимак који открива како је то бити за воланом најцењенијег спортског аутомобила на свету.

Ален Вонг, милионер из Њујорка, био је инспирисан видео-снимком у коjeм је једна жена скривеном камером снимила добацивање мушкараца, док хода кроз град, па је решио да уради нешто слично.

Дакле, господин Вонг је одлучио да инсталира скривену камеру на свој аутомобил, како би показао какве све реакције има прилику да види док вози свој „ламборгини“ од 410.000 долара.

На видео-снимку се види шта све људи добацују када виде Вонга како се вози кроз Њујорк, у свом спортском аутомобилу – реакције иду од потпуног одушевљења до разних увреда.

„Био сам у веома необичним ситуацијама, на пример да ме потпуни странци гађају разним предметима само зато што возим скуп ауто. И то је један од разлога зашто сам инсталирао камеру – да бих имао доказ кад штету пријавим осигурању“, објаснио је милионер.

„Једна од најгорих ситуација била је када су три мушкарца села на хаубу мог паркираног аутомобила и добацивала девојкама које су пролазиле. Хауба није могла да издржи њихову тежину и скроз се улубила, а кључеви у њиховим задњим џеповима или метална дугмад изгребали су ми ауто“, изјавио је видно изнервирани Ален.

Вонг је постао милионер у двадесет и некој, након што је креирао телефонску апликацију – „5-0 радио", која вам омогућава да прислушкујете локални полицијски радио.

Он је додао и да тим видео-снимком моли људе да воде рачуна о туђој имовини.

„Само се надам да људи неће више седети на хауби туђег аутомобила. Они не могу да схвате да то може да оштети фарбу на колима“, поручио је Вонг.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво