Читај ми!

Ирваси - нови чланови руске полиције

Полиција из једног руског округа на Уралу затражила је формирање бригаде с ирвасима како би се боље изборила с криминалцима, пошто се моторне санке често кваре због велике хладноће.

Локалне снаге безбедности, које раде на температури која често буде испод минус 20, имају брзе моторне санке, али се та возила често кваре због хладноће и троше много горива, пише Индипендент.

„Ирваси који немају такве бриге у предности су јер могу да дођу до неких неприступачних места тундре до којих моторне санке не могу да дођу. А често та возила буду украдена“, наводи се у британском листу.

Индипендент оцењује да су Руси вични са животињама, већ имају обучене делфине који проналазе мине у мору, а неки полицајци у забаченим крајевима јашу магарце у патролама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво