Читај ми!

„Црни петак“, дан кад купци губе разум!

Сцене насиља и хаоса могле су се видети широм Велике Британије када је на хиљаде купаца преплавило продавнице и супермаркете, у дану огромних празничних снижења, познатом као "Black Friday".

Полиција је имала на десетине позива из супермаркета широм Британије, пошто је након снижења цена у поноћ, настао прави хаос – људи су се рвали, тукли и газили једни друге да би међу првима ушли у продавнице.

Једна продавница у Манчестеру је због туче морала да буде затворена само 36 минута након отварања, док је један купац ухапшен због сумње да је напао продавца и рекао да ће му „разбити лице“.

Шопинг грозница је чак довела до тога да је једна жена, грабећи се за ТВ, пала и повредила се, а у многим продавницама је особље доведено до суза.

У ланцу продавница "Tesco" широм Британије, забележено је мноштво туча док су очајни купци покушавали да се домогну најпродаванијег артикла – телевизора "Blaupunkt HD" који је био за само 60 фунти јефтинији него иначе.

Шокантне слике из супермаркета "Asda" показују жену која је обгрлила телевизор "Polaroid", који је снижен од 80 до 139 фунти (у зависности од величне екрана), док продавац покушава да јој отме кутију.

Данијел Џабар и његов рођак дошли су у продавницу у пола седам ујутро и видели жену како се са два тинејџера отима за телевизор: „Било је заиста шокантно видети колико озбиљно су неки људи ово схватили. Видели смо праве, помало застрашујуће борбе.“

Он је додао: „Кад смо стигли до телевизора, тамо је било 20-25 кутија и гомила људи који су се гурали покушавајући да их узму. Кад смо се домогли једног, избила је туча. Морали смо да се удаљимо и позовемо обезбеђење.“

Из полиције су изјавили да је у току дана двоје људи ухапшено, а на својој Твитер страници написали су: „Смирите се, људи!“

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара