Читај ми!

„Паклена“ вожња са Фетелом

Себастијан Фетел је на први поглед архетип возача Формуле 1 – миран, хладнокрван и без претераних излива емоција. Ипак, немачки шампион је показао да има сјајан осећај за хумор док је прерушен у механичара возио људе као што вози болид најбржег циркуса на свету.

Фетела су професионални шминкери и костимографи прерушили у дебељушкастог механичара који аутомобиле својих муштерија тестира како би власницима показао да „ту нешто не штима“.

Шкрипа гума, заношење у кривинама, полукружна скретања при великим брзинама. Власницима који су били на сувозачевом седишту није било нимало свеједно.

Једна власница провела је целу тест-вожњу вриштећи и чврсто се држећи за седиште. Слично је реаговао и један мушкарац.

Обоје су, чим је Фетел стао, брже-боље откопчали сигурносни појас и излетели из аутомобила, док се четвороструки првак Формуле 1 смешкао са уживањем.

Нажалост, сцене када се он представља власницима нису снимљене, па само можемо да нагађамо како су реаговали када им на крају открива свој идентитет.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара