Читај ми!

Звери од 650 килограма спремне за Холивуд!

Неколико медведа свакодневно вежба извођење разних акробација, са власницима Дагом и Лином Сиесом, припремајући се за Холивуд. Поред уобичајеног рвања које делује застрашујуће, тренери и медведи тешки око 650 килограма прелазе сваку границу, па неретко глава једног од супружника Сиес завршава у опасним чељустима ових звери.

Брачни пар Даг и Лин Сиес из САД-а већ 40 година тренира медведе за филмове.

Истичу да је у питању велика љубав, а не материјална добит. И док други власници тимаре и шетају своје кућне љубимце, њих двоје се са својим медведима од oко 650 килограма ваљају по трави, или их уче разним акробатским вештинама, припремајући их за неки блокбастер, пише Дејли мејл.

Медведи су се појављивали у бројним серијама и филмовима, а нека од најпознатијих остварења су Игра престола и Легенда о јесени.

Од свих медведа које су одгајили, највише се истицао Барт. Он је прошао специјалне тренинге са глумачким величинама Ентонијем Хопкинсом и Бредом Питом.

Након што је угинуо 2000. године, истакли су се његови наследници Барт 2, Хани Бамп и Тенк.

И док је већини застрашујућа помисао да се на било који начин сусретне са медведом, храбри супружници Сиес имају много поверења у своје крзнене мезимце.

Током свакодневних тренинга, поред уобичајеног рвања које делује застрашујуће, тренери и медведи прелазе сваку границу, па неретко глава једног од супружника Сиес завршава у опасним чељустима медведа.

Како кажу, никада није дошло до озбиљнијих повреда, али су огреботине постале део свакодневице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара