Читај ми!

НБС: Одложено плаћање и на рате без камате DinaCard картицама

Народна банка Србије саопштила је да је DinaCard картицама Банке Поштанска штедионица, НЛБ Комерцијалне банке и Банке Интеза могуће одложено или плаћање на рате без камате.

Централна банка саветује грађане да укоико имају DinaCard картицу те три банке искористе погодност која им се нуди током целе године, па да тако и куповину поводом предстојећих првомајских и ускршњих празника обаве том картицом на одложено или на рате без камате.

Додаје је и да грађани, уколико планирају путовање током предстојећих празника, DinaCard-PostCard картицом Поштанске штедионица могу купити гориво или платити робу и услуге на бензинским станицама "НИС Петрола" и "Гаспрома", на одложено или на две једнаке рате, за рачун у минималном износу од 5.000 динара.

Истиче се и да ће сви који користе услугу СМС обавештења Поштанске штедионице добијати дан раније бесплатну поруку о доспећу рате обављене куповине тим картицама на рате.

"Корисници DinaCard картица свих наведених банака у својим новчаницима имају инструмент који замењује чекове, који је знатно бржи и једноставнији за употребу, јер  нема задржавања на каси, ни временски захтевног исписивања чекова, износ рате није ограничен и зависи само од расположивих средстава, а број рата корисник сам одређује при куповини", подсећа НБС.  

Такође наводи се и да је плаћање на рате данас могуће на више од 17.000 продајних места у Србији, а њихов списак, као и све детаљније информације о погодности куповине на рате дебитним DinaCard картицама, могу се наћи на сајтовима банака.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво