Научни пикник

Програми за децу и младе на овогодишњем Научном пикнику „Мисли зелено” повезују биологију, хемију, екологију, одрживи развој, уметност и много тога још. Све то у бајковитом амбијенту Арборетума Шумарског факултета на Бановом брду, у петак и суботу. Радионице и предавања, подједнако занимљива и млађима и старијима, за циљ имају да покажу како се природа брани знањем, са ким све делимо животну средину, на који начин биљке међусобно комуницирају, како тачно изгледа подводни свет ових простора и још много тога што припремају Шумарски, Грађевински, Филозофски, Хемијски факултет, ФОН, Менса и многи други креативци.

17. и 18. мај ове године доноси еколошку авантуру какву одавно нисмо видели, па вам на време представљамо детаље. Наша гошћа је Зорана Минчић, пи-ар Фестивала науке који је организатор догађаја. У наставку емисије, бавимо се музиком пре свега. Чућете премијерно нову песму групе Аtheist Rap која ове године слави 35. рођендан. Такође, очекују вас новитети са светске музичке сцене и подсећање на догађаје из света музике који су обележили 15. мај.  

Водитељка Ружица Врховац

 
 
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије