Читај ми!

Избор из програма Радио Београда 2

У недељном избору из програма Радио Београда 2 за вас издвајамо делове из емисија: Речено и прећутано, Време музике, Спорови у култури, Маске, У првих пет...

Чућете Милоша Раичковића, истакнутог и интернационално признатог композитора. Телевизијска, филмска, позоришна и гласовна глумица, Тамара Алексић за наш програм говорила је о специфичности женских драмских ликова које тумачи.

У гостовању редитеља и уметничког директора Југословенског драмског позоришта, Горчина Стојановића, било је речи о културном феномену Евровизије и дометима ове манифестације, успеху његове најскорије режије ‒ представи Сирано, плановима Југословенског драмског позоришта до краја сезоне... Тема о којој смо говорили на програму тицала се новог правилника Регулаторног тела за електронске медије, према коме телевизије са националном фреквенцијом више неће имати обавезу да као петину свог програма имају такозвани квалитетни програм. Једна емисија у недељи за нама носила је наслов „Пилула неспоразума"; уколико нисте слушали, чућете о чему је реч.

Поред тога што издвајамо делове из прошлонедељног програма, најавићемо и последњи из циклуса концерата ,,Сезона младих", који се од прошле године, уз директне радијске преносе, реализује у Установи културе Гварнеријус, као и неке од емисија које ћете чути на Радио Београду 2 у наредним данима.

Емисију припрема и води Аријана Хандан.

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије