Милојевић: Примили смо голове на идентичан начин као на неким другим утакмицама

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је након победе над Радничким из Крагујевца да је било момената када је његов тим играо како је пожељно, али да су црвено-бели сами себи правили проблеме.

Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену Раднички из Крагујевца резултатом 3:2 у утакмици 35. кола Суперлиге Србије.

"Имали смо моменте када смо играли онако како је пожељно. Са друге стране смо примили голове на идентичан начин као и на неким другим утакмицама. Морамо да видимо о чему се ту ради. Мислим да смо заслужено победили", рекао је тренер Звезде Владан Милојевић после меча.

Каже да је Раднички је надахнут противник, моторички веома добар.

"Иимају брзе играче који доста трче. Играли смо у једном сегменту добро, а онда и сами себи правили проблеме. Недостајала је константност у игри, али је то нешто што ћемо исправити", рекао је Милојевић.

Звездин тренер је нагласио колико екипи значи подршка навијача. Истакао је да је фокус на наредном дуелу са Напретком.

"Значи нам доста. Куп и даље није тема, ни у свлачионици, ни код нас. Очекује нас утакмица у Крушевцу, желимо да завршимо такмичење у плеј-офу на прави начин. Идемо даље, има времена до Купа", закључио је Милојевић.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије