Читај ми!

План раста за Западни Балкан и политичке игре у региону

Лидери земаља Западног Балкана и представници Европске уније и Сједињених Америчких Држава данас на самиту у Котору разматрају план раста за Западни Балкан. Самит се одржава под слоганом „један регион, заједничка визија“, у тренутку када су односи у региону оптерећени напетостима које изазива предстојеће гласање о резолуцији о Сребреници. Два пута одлагана, расправа у Генералној скупштини УН заказана је за 23. мај, а челници Србије и Републике Српске, најавили су за 8. јуни одржавање великог српског сабора у Београду након одржавања седнице у Генералној скупштини.

О односима у региону, политици великих сила које стоје иза резолуције о Сребреници и потезима који се вуку у напетој политичкој игри разговарамо са Зораном Миливојевићем, дипломатом.

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије