Читај ми!

Петковић: Опозиција не жели да се бави проблемима нашег народа на КиМ

Српска опозиција не жели да се бави проблемима и животом нашег народа на Косову и Метохији већ жели да њихове проблеме по ко зна који пут искористе за напад на Александра Вучића и покушај његовог рушења на улици, оценио је члан председништва СНС-а и директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.

Поводом скупа који jе испред Председништва Србије организовао део опозиције и опозиционих посланика због, како су рекли, "новог западног ултиматума о КиМ", члан председништва СНС-а Петар Петковић је рекао да је то још један доказ да "летећи циркус опозиције уместо озбиљне расправе о Косову и Метохији која би се водила у институцијама жели представу и публицитет пред камерама, и то на улици".

"Још једном су данас Јовановић, Обрадовић, Стаменковски и њихови посилни показали безидејност и нулти осећај за живот и проблеме српског народа на Косову и Метохији, као и потпуно одсуство одговорности када је реч о најважнијем државном и националном питању.

Иако их је Александар Вучић позвао на консултације и разговоре о Kосову и Метохији, они су то уз хуку и буку одбили да би само неколико дана касније дошли да протестују испред Председништва у ком нису желели да разговарају, али желе да праве представе за камере", наводи се у саопштењу Петковића.

Он подсећа да је опозиција тражила седницу Скупштине о Косову и Метохији на којој би расправљали о ситуацији у јужној покрајини и најновијим притисцима на Београд, а да су када је седница заказана "поново изабрали улицу уместо институције".

"Толико о њиховом поштовању ове важне државне институције, у којој више времена проводе по ресторанима и кулоарима него на заседањима и расправи.

Из свега наведеног јасно је да српска опозиција не жели да се бави проблемима и животом нашег народа на Косову и Метохији већ жели да њихове проблеме по ко зна који пут искористе за напад на Александра Вучића и покушај његовог рушења на улици, јер на изборима немају апсолутно никакве шансе", закључује у саопштењу Петар Петковић.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво