Obrazovno ogledalo: Arhetip moderne bajke, 4. epizoda

Život nije bajka ali, koliko puta ste čitajući ili slušajući neku bajku, mit ili priču, imali osećaj mistične povezanosti i poistovećivanja sa nekim junakom, situacijom, sudbinom?

Duboko urezane iskonske slike i simboli, ispreplitane u našem nesvesnom kao praobrasci, imaju snažan uticaj na našu ličnost i život. E, to je bajka koju želimo da vam ispričamo!
Pričaćemo ozbiljne priče o arhetipovima, simbolima, odrastanju uz bajke i prvim spoznajama dobra i zla u našim životima. Kako bi seriju učinile zanimljivom za gledanje, trio Sunčica, Ana i Nataša, slikom i rečju, pravi svoju bajku i biranim insertima dočarava atmosferu: "Iza sedam gora, iza sedam mora..." Da sve bude još lepše pomogli su nam naši najmlađi, ali najslađi drugari, princeze i prinčevi, kao i divna glumica-čarobnica Paulina Manov i lepa Grdana i Crvenkapa Katarina Stefanović...
Putujući sa nama kroz davna, pradavna vremena od nastanka čovekovog "praobrasca" stići ćete do najvažnijih principa koji nas i u ovo moderno doba vraćaju do nas samih i oblikuju kao ljude.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво