Sanjajmo budućnost: Kulinarstvo u budućnosti

Kuvanje u budućnosti, 2050. godine, takođe će morati da odgovori na ekološke izazove: moraće da bude održivo, da čuva resurse planete i suoči se s prekomernom potrošnjom mesa. Naši sanjari pronalaze nove načine da svoju hranu učine ukusnijom, okrećući se novim sastojcima kao što su alge ili insekti.

Kuvanje će nam pomoći da odgovorimo na izazove koji se tiču javnog zdravlja. Koristićemo se visokopreciznim alatkama i robotima koji će možda sve raditi umesto nas. Sve to ćemo verovatno raditi pomoću 3D štampača hrane koji se prilagođavaju našim zdravstvenim potrebama i prehrambenim sklonostima.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво