Читај ми!

Muzzik video 2020 – 13. emisija, electro dance

I u selekciji najboljih Electro Dance videa na fetivalu AMVA 2020, žiri je imao veliki posao, ali koji je podžanrovska raznovrsnost učinila zanimljivim i zabavnim. Muzičku, produkcijsku originalnost pratio je i filmski esnaf realzujući izvanredne kratke muzičke filmove.

Gramophonedzie uz vokalnu podršku Milane Popović poznate kao Maat Bandy, peva o svakodnevnim životnim i ljubavnim izazovima kroz koje svi povremeno prolazimo. Muzičar i umetnik Berin Tuzlić, koji je na domaćoj i internacionalnoj muzičkoj sceni poznat kao dRUMELODY, predstavio je spot za singl Blood, koji se nalazi na albumu Hyperbola. Video spot je snimljen u pustinji Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U EDM selekciji našao se i makedonski band Duper sa video singlom „Pak i Pak". U Dorćolskom narodnom pozorištu Zemlja Gruva snimila je video singl „Mama", koji je izazvao veliku pažnju i nagovestio žanrovski razvoj benda ka kompleksnijoj ED muzici. Ovaj žanr je omiljeni i Idi Prester, što dokazuje u video singlu „Minuta". Minimalistički video se pokazao kao izvanredna „Formula" za Kendija. Još jedan beogradski, uslovno, mladi izvodjač našao se u ovoj selekciji - Marko Mandić sa videom „Nismo uspeli". Zagrebački elektro sastav Sun U je u uzbudljivom videu „T.R.A.G". integrisao polo dance, ples na svili i parkour. Tam je još jedan novi izvođač koji ovu selekciju vodi „Sve dalje".Ka još jednom novom imenu Hurricane sa videom koji zatvara ovu selekciju Want ya.

Ne propustite novu epizodu serijala Muzzik video 2020.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво