Moja dedovina- 2.emisija

Nije dedina vinska kuća na prodaju

Druga epizoda zabavnog serijala Moja dedovina vodi vas u Župu. U vinarski kraj. Hoće li biti spašena još jedna dedovina u Srbiji ili će inspekcija zaustaviti radove?!

U ovoj epizodi pogledajte šta da li će domaćin sa svojim prijateljima, komšijama i rođacima uspeti za 4 dana sa budžetom od 6 prosečnih plata nešto da uradi sa kućom starom skoro 200 godina.

Porodica Rakićević je decenijama unazad živela i preživela zahvaljujući pradedinim vinogradima, imanju i ovoj kući koja se nalazi u Poljanama u Lukarevini - na samo nekoliko kilometara od varoši Aleksandrovac. Okolne kuće se godinama ruše, a ova familija će uz pomoć serijala Moja dedovina probati da promeni sudbinu dedine i babine kuće.

Autor serijala Milan Popović će pokušati da motiviše sve okupljene na mobi (ispomoći) da ne odustaju dok se radovi ne završe, ali će baš ova epizoda biti dobra slika kako izgleda kada stvari ne krenu baš najbolje. Videćete zašto su svi morali da rade do četiri ujutro, kako su se na dedovini našle teške mašine za pravljenje puteva, od koga su domaćini dobili naredbu da poruše deo radova dan pred useljenje i mogu li biznismeni da postanu fizički radnici ako to od njih zatraži školski drug kada postane najteže?

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво